HOME
SPECII COMESTIBILE
REPRODUCEREA
CRESTEREA
FERME
TARCURI
PASII DE CRESTERE
HRANIREA
BOLI SI DAUNATORI
DENSITATE
TRANSPORT
ESCARGOTS

Buna ziua,

 

Foarte multe persoane doresc sa inceapa o afacere de crestere a melcilor.

 Pentru a dezvolta o astfel de afacere este nevoie de un capital initial destul de mare pentru amenajarea locului de desfasurare a activitatii.

Multi dispun de capitalul necesar pentru inceperea afacerii, acest lucru este un caz fericit si daca va enumerati printre acestia atunci ceea ce scriu eu in continuare nu-si mai are rostul sa fie citit.

Altii sunt pe cale sa obtina un credit bancar ceea ce constituie un alt caz fericit si atunci daca va enumerati in aceasta categorie  din nou va recomand sa nu va pierdeti timpul citind ceea ce scriu eu in continuare.

Mai exista o ultima categorie care nu are capital  pentru afacerea la care viseaza, multe persoane nu au posibilitatea de a obtine un credit bancar sau considera acest lucru prea riscant. Daca va regasiti in aceasta categorie atunci puteti solicita mai multe informatii.

 Si cel care va scrie aceste randuri se afla in aceasta categorie cei drept cu un mic pas inainte fata de dvs.

In 2005 mi-am dorit sa fac ceva pentru a castiga niste bani in plus in afara serviciului astfel incat sa am capitalul necesar sa-mi incep o mica afacere. Am intrat pe internet si cineva mi-a oferit alternativa unei afaceri de network marketing.

Primul pas pe care l-am facut a fost sa citesc o carte despre acest domeniu de activitate. In cazul in care doriti si dvs sa primiti de la mine in mod gratuit un format electronic al acestei carti nu trebuie decat sa-mi trimiteti un mesaj care sa contina fraza: "vreau sa primesc cartea gratuita"

Pasul urmator a fost sa gasesc o companie de network marketing care sa aiba activitate in Romania si ca sa fie o companie serioasa. In cazul in care sunteti interesat si dvs de aceasta companie va rog sa-mi scrieti un mesaj care sa contina fraza "doresc detalii despre firma" 

 

Nume si prenume:
Adresa de email:
mesajul dvs:
  

Enter content here

Enter supporting content here